Hallo? Voorzitter? Iemand thuis?

Ik heb de laatste dagen het nieuws niet meer zo gevolgd, ook en vooral wegens geen dagblad meer — mijn abonnement op De Standaard is verlopen en ik ben er nog niet uit welke krant ik zou nemen om online te lezen, De Morgen of De Standaard.

Maar mij is hetzelfde opgevallen dat (denk ik toch) Els ook opgevallen was: waar zit Vande Lanotte? De laatste communicatie op zijn website dateert van 11 juni, en in de media was zijn laatste wapenfeit (nisi erro) dat hij een week of twee geleden het inzetten van Albert II een grove vergissing noemde.

De man is toppoliticus, tot nader order nog altijd voorzitter van één van de traditionele partijen (de opvolging… ik moet er niet aan denken, brr), en is de surcroît begod verdorie professor grondwettelijk recht—en dat blijft daar windstil.

Geen opinie? Ik kan het mij niet inbeelden. Andere katten te geselen? Misschien.

Ik zal dan maar hopen dat het zal zijn voor de politieke rentrée, zeker?

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Mannekens, de Lanotte (mageren typ, overigens) en ikzelf hebben iets gemeenschappelijks: wij geven er beiden geen vijs om moesten we uit de politiek verdwijnen en dat is juist onze sterkte: wij voelen ons niet nodig, en daarom komen ze ten langen leste altijd terug aan onze mouw trekken. Het is maar een kwestie van tijd. Ondertussen is er altijd den basket.

  2. Ik lees De Morgen hoor! Daarbij, hij heeft wél een interview in Humo gegeven, maar dat is ook geen politieke act, he. Maar wacht, ‘t is bijna september.

    (Ik heb trouwens uit goede bron vernomen dat hij aan zee zou zitten)

    (grappig, Els, grappig)

  3. Van de Lanotte luistert naar zijn raadgevers en is zo verstandig om te zwijgen. Op momenten als deze, waar je als (voorlopige) oppositie slapend rijk wordt, is het het slimste om … te slapen. Of minstens te doen alsof.

    Regelmatig van krant wisselen, dunkt mij het beste.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.