Jarig, hoezee

Ah kijk zie, ik was het heeltegans uit het oog verloren: het was eind juli de vijfde verjaardag van dit weblog.

Ik had vóór 2002 ook wel een praktisch dagelijk aangepaste website, en ik heb elders nog websites staan—ook weblogs die langer bestaan—maar geen waar ik zoveer gepost heb als hier.

Meer dan vijf jaar aan een stuk elke dag iets geschreven, een dikke 21 megabyte aan tekst en html, in 11673 berichten—een goeie 6 berichten gemiddeld per dag, elke dag, ondertussen 1855 dagen na elkaar zonder er ook maar één gemist te hebben: als dat geen dwangneurose is, weet ik het ook niet.

Zo. En om dat te vieren, zal ik vandaag eens helemaal niets posten.

…eh, damned. Te laat.

🙂

Doe mee met de conversatie

9 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.