Niets geen vertrouwen in mij

‘t is niet omdat ik om een handleiding vraag dat ik er één nodig heb hé…

Ochtend: de kinderen staan op.

Als Zelie wakker is, is Anna wakker en moet je haar uit haar bed halen. De jongens staan zelf op op hun eigen ritme. Meestal zijn zij eerst wakker en vragen ze of ze TV mogen kijken.

Voormiddag: eten halen en klaarmaken. De groentenboer is aan de overkant van de Vrijdagmarkt. De vleesboer is in de Sleepstraat. De kinderen weten het zijn.

Na eten (liefst tegen 12u-12u30) gaat Anna slapen. Verse pamper aan voor haar dutje. Ze slaapt tussen 2 à 3 uur, soms korter, soms langer. Goed luisteren want ze maakt zeer weinig lawaai als ze wakker is. Ik ga sowieso kijken na 3 uur, zeer stilletjes.

Rond 16u wordt er fruit gegeten.

Er is brood in huis en ik denk nog genoeg beleg, dus moet ge dat niet meebrengen van de vleesboer (of gaan halen), maar ge moet nog eens kijken.

Ik ben thuis rond 17u30 (denk ik).

Als ge daguitstap doet of namiddaguitstap, Anna’s tas niet vergeten. En water. En een koek voor elk van de kinderen. En als het kan een beetje fruit. Ik neem meestal bananen mee. Bij voorkeur 8 (2/kind dus).

De kinderen hoeven geen hemdje aan te doen als het zo ‘warm’ blijft als nu.

Anna haar kleren liggen in de twee onderste laden van de kleerkast (die tegen de grond dus). Zelie haar kleren ongeveer overal anders. Zij weet het wel.

Louis zijn kleren zitten onder zijn bed (eerste schuif truien en T-shirts met lange mouwen, tweede: ondergoed, T-shirts, pyjama en korte broeken) én in de middenste lade onder Jan zijn bed (lange broeken en hemden).

Jan zijn kleren zitten onder zijn bed (eerste schuif: ondergoed, T-shirts, korte broeken, pyjama’s, gilets) en in de blauwe kast (truien, lange broeken, T-shirts met lange mouwen, hemden).

Doe mee met de conversatie

10 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.