Wat een verschil maakt een jaar

Vorig jaar (of was het al langer geleden?) was ik in volle verwachting van Scrybe en zijn papieren sync en zijn zoom-in-zoom-uit-interface en zijn off-line-werken-mogelijkheid.

Vandaag kreeg ik mijn invite binnen, en hey, guess what? Niet onder de indruk. Misschien dat ik Google Calendar en Outlook te gewoon ben, misschien dat ik slechtgezind ben, misschien iets anders.

Ik geef het morgen nog eens een kans. Oh, en ik heb blijkbaar per accident een invite extra gekregen. Wie wil, mag ze hebben. (of het zou moeten zijn dat er ondertussen een glut op de markt is natuurlijk, ik ben een paar dagen niet op het interweb geweest)

update Zó gaan ze mijn vrienden natuurlijk helemààl niet worden:

Scrybe

Ik had een iCal-file geïmporteerd van mijn Google Calendar, en een tijdje later krijg ik plots reminders voor àlles wat in die .ics-file stond. Ettelijke honderden reminders, in een volgorde die alleen maar als random kan omschreven worden.

Pipo’s.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.