22 reacties op “Boa”

 1. Ze kijkt u aan me een blik van “is die me nu aant filmen mรฉ zijn gsm of wa??” Opt einde gaat dan nog aan het lachen ook. In een wedstrijdje “kijk in elkaars ogen zonder te lachen”, verliest die zeker altijd ๐Ÿ™‚

 2. Ik heb niets gedaan, vrees ik. Zelfs niet gezien dat er iemand zat: ik wou gewoon dat die nieuwe metro gefilmd was, en dat was alles. Ik was een beetje voos toen ik dat filmpje maakte.

  In hoge resolutie ziet het meisje er nog beter uit, trouwens. ๐Ÿ˜€

 3. Duidelijk touche!
  Ze ziet er inderdaad best knap uit.
  Binnen enkele minuten krijgen we een high-res still van de opname te zien veronderstel ik?

  En vervolgens een kleine blog-hype: “wie is dit meisje?” ๐Ÿ™‚

 4. Na een glimlach is controleren van gedachten niet stimulerend.
  Ik weet het zo vaak niet; drie, vier talen, emotieloos geraaskalk gedurende de dag en FF die me constant probeert te corrigeren met rode strepen onder bijna elk woord, als ik weer eens in moederstaal typ….

 5. Klopt wel van die ‘ei’ vs ‘ij’: zie de keukenplannen post van ruim 10 dagen geleden, waar je het had over de minder stijle trap ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.