Wat zou ik?

Kom kom, waarom zou ik me verantwoorden dat ik te weinig zou schrijven op mijn eigen weblog? Nee maar.

Het was druk, voilà. In het echte leven, weetwel.

Vergaderingen, en dan moe wegens after-meeting, en werk, en vandaag opnieuw vergaderingen: ‘t zal zijn tot het bittere einde, deze nacht.

Ha ja, zo gaat dat soms, het leven komt in de weg van, euh, het leven. Ik heb bijvoorbeeld nog geen tijd gehad om een nieuw typmachinelint te kopen, zó druk was het.

Ik heb tenandere vanavond in de terugkeer van het werk voor de eerste keer deze maand weer naar de televisie gekeken. Deadwood is bij tijd en wijlen écht wel serieus serieus hé? Die aflevering met die broer en zus in het eerste seizoen, wohow maat.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. wacht tot je aan de laatste aflevering van het derde (en laatste) seizoen komt. janken zal je doen, door de leegte die er dan gaat zijn. wat een paar vuilbekkende ‘cocksuckers’ al niet teweegbrengen. deadwood was geweldig.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.