11 reacties op “Brrr”

  1. Pingback: Pietel.be
  2. Jammer genoeg ook al ouders gezien die hun (zeer kleine) kinderen alcohol laten drinken. ‘k Had veel goesting om ze de kop in te slaan. Der zit daar duidelijk toch niets in.

  3. Btw: de kinderen op het einde van het filmpje met flesje of glas aan de lippen komen uit het beeldarchief van mensen uit de omgeving van het agentschap. Geen van deze kinderen heeft alcohol tot zich genomen bij het filmen van de beelden.

  4. Bah! Laten we wel wezen. Eén occasionele (als in: enkel met kerstmis!) slok uit een glas lijkt me nog niet al te veel kwaad kunnen. En dan nog enkel als ze een behoorlijke leeftijd hebben (dus niet: 6 maanden en lager!)

    Uw kinderen van drie bij elk familiefeest een fles jupiler in hun pollen duwen is gewoon fout.

  5. Een keertje proeven op een familiefeest is nog iets anders dan drinken. En dan niet onder 1,5 jaar, he.

    Bij de weg: er staat me voor dat Aziatische kinderen in zo’n ongevallenfilmpjes op een of andere manier buigzamer lijken.

  6. wij dronken vroeger tafelbier als kind (vanaf 6 jaar). Toch heb ik (nog) geen drankprobleem 🙂 Alle gekheid op een stokje: alles heeft te maken met er verantwoord mee om gaan. Voor mij is ‘in aanraking komen met alcohol’ ook kinderen die hun ouders zien drinken.

  7. Het passief roken van kinderen vind ik persoonlijk nog altijd een groter probleem dan het slokje bier op een familiefeest. Maar misschien ben ik me niet bewust van het sluipend gif

Reacties zijn gesloten.