Yo czech it: zelfbeklag

Haja. Ik ben ziek. Keelpijn, en vooral veel hoofdpijn. En zo’n droge hoest die maar niet wil doorbreken.

En op welke dag overkomt mij dat? Juist, op de dag dat ik naar Laïs zou gaan. Vanavond is het doorgebroken, ik voorzie morgen géén zo’n fijne dag.

En laat het morgen net een dag zijn dat ik het vervolg van de xhtml-css-opdracht de la mort qui tue mag doen. Dat, en tussendoor een interview gaan afnemen, en een interview laten afnemen.

Kinderen hé meneer, da’s een vuiligheid. Dat komt met de aardigste ziekten thuis—al kan het even goede de faryngitis van collega Vanessa zijn, natuurlijk. Of de besmettelijkheid van één van de andere viezerds met kinderen in mijn buurt.

Grr.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. [kruisverhoormodus on]

  1. Wie is collega Vanessa ?
  2. Hoe weet je dat ze een faryngitis heeft ?
  3. Hoe heb je die overgenomen ?
  4. Leg foto’s voor van collega Vanessa !

  [kruisverhoormodus off]

  😉

 2. En durf jij nu nog beweren dat je nooit griep hebt en dat dat spuitje echt helpt ? Volgens mij heb je een stevige griep te pakken Michel

 3. Bij deze dus vastgesteld: het duurt tien dagen voor een kinderziekte van Antwerpen naar Gent is gereisd.

  Ofwel is blogs lezen besmettelijk.

  Alleszins veel beterschap gewenst. Ik weet wat het is, ik ben net terug aan het werk na anderhalve week ziekte. Eerst heeft de baby mij besmet met een griep-achtig iets, en vervolgens met buikgriep.

  Lachen!

 4. @Christiane: op basis van “keelpijn”, “hoofdpijn” en “droge hoest” een diagnose van griep stellen, is wel érg kort door de bocht. 🙂
  Had ik nu nog koorts en spierpijn aan de lijst symptomen toegevoegd, dan misschien.

  En behalve dat: er is geen algemeen griepvaccin, dus het kan inderdaad dat het alsnog griep is. Dan is dat zo, en dan heb ik pech.

  Maar niets, niéts ter wereld zal me ooit naar toverdokterij als homeopathie doen grijpen. Als dat jouw volgende voorstel zou geweest zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.