Mama vond een lief

LudivineIk keek er om de zoveel tijd eens naar, in afwachting van CSI Miami op VT4: Mama zoekt een lief.

Met de grimlach van oei, meestal: het was moeilijk om er de vinger op te leggen, maar ik kreeg van het begin al meteen de indruk dat het een eind ernstiger was dan de Temptation Islands van deze wereld.

En de mama’s in kwestie waren ook zo van vlees en bloed, en écht en alles—de mannen trouwens voor het grootste deel ook. Vooral naar het einde toe: bijna tastbare hoop, onder al het geschaterlach. Zo van “wie weet…”

Misschien lees ik er te veel in, maar ik vond het televisioneel proper op de rand, en nooit er echt over. En de keuzes op het hele einde, op één na dan (awoert, zo die mens zat voeren in de disco!), vond ik redelijk tot zeer in orde.

En natuurlijk zat ik te kijken om de ontknoping over Ludivine en haar geheime vlam te zien. Geen roddelkranten meer gekocht of gelezen de laatste tijd, dus ik wist helemaal niet. wat te verwachten.

Een ex-kandidaat, dacht ik. Of iemand die ze toevallig tegengekomen was.

Wie schetst mijn verbazing? Ludivine en Maarten haar bijna-vaste cameraman waren tijdens het programma op mekaar verliefd geworden… ont-roe-rend!

Helemaal fout, natuurlijk, de onzichtbare wand tussen onderwerp en fotograaf, compleet onprofessioneel en zo ook, maar toch: ooo zoo schoon. En zooo gelukkig dat ze eruit zagen!

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Pingback: no butterfly
  2. Ah, was dat haar ‘undercover lover’ (daarstraks in de frituur enkele minuten opgevangen, maar het einde gerateerd). Ja, die cameraman is dan ook méér bij haar dan die mannen. ’s Avonds in de hotelkamer enzo > altijd cameraman aanwezig ..

  3. Ik vind het programma niet tof, ik heb het één keer gezien en ik vond mama & kandidaat lief vreselijke mensen.
    Maar! Deze mama ziet er inderdaad tof uit, naturel en mooi.

  4. Alleen de ontknoping gezien wegens gebrek aan interesse in reality-tv. Toch was ik er toch ook even in geslaagd om ’t verstand op nul te zetten en te glimlachen bij zoveel aantrekking tussen twee mensen.
    Mijn lief moest er meteen een emmer koud water overheen gooien:”Wie zegt dat het niet allemaal mee in scène is gezet?” Ik begin dat dan direct ontzettend ‘mogelijk’ te achten vaneigens. :-s
    Tot zover de lol die ik toch ook eens even heb gehad aan reality-tv.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.