Vandaag

Gerapporteerd.
Uitleg gegeven.
Rapport gelezen.
Afspraken gemaakt.
Vergaderd.
Website gemaakt.
Begonnen aan artikel.
Badges gemaakt en besteld.

Oh, en veel gezongen op het werk.

Het is tijd dat het weekend is. Niet dat het één met het ander te maken heeft, maar gewoon dat het zo is.

Ik was van plan om me boos te maken op de partij-bobo’s van de sp.a en mijn gedacht te zeggen over Erik De Bruyn en SP.a Rood, naar aanleiding van wat er vanmorgen in Sommige Kranten stond, maar de moed ontbreekt me.

Oh, en ik heb Anna vandaag niet gezien en ik voel mij daar zeer slecht over. Zelie, Louis en Jan heb ik vanmorgen maar een half uur gezien of zo: mijn fiets stond aan het station en dan moet ik een kwartier vroeger weg om er met de bus te geraken.

Echt tijd dat het weekend is.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.