Dankuzeer Rik Torfs

Mijn gevoelens precies:

Wie twintig is en klaagt, is kritisch. Wie vijftig is en klaagt, is oud.

[uit]

En o ja: dat meta-meta-ironisch gedoe hangt ook mijn voeten uit. “Ik vond het een goed boek.” “Oh, ik niet echt.” “Duh! Ik dus ook niet natuurlijk! Dat gij dat niet doorhadt dat ik ironisch bezig was!” “Well du-uh! dat gij niet doorhadt dat ik ironisch bezig  was!” “Well exsqueeze me, als gij niet doorhadt dat ik doorhad dat gij doorhadt dat ik… euh, waar waren we?

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Maar dat gij-en, dat doet ge met opzet, om elk kwartaal die discussie eens te hebben.

    Meta-ironisch : grappig. Om onnozel van te worden in culturele sferen ook. Bij een slecht stuk heet het dan dat je niet mee was met de tongue in the cheek. Zogezegd “zodanig erover dat het weer goed wordt”.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.