Een nieuw fototoestel

Dit jaar, kome de hel of hoog water, koop ik me een nieuw fototoestel. Ik ben er nog niet uit welk fototoestel dat wordt.

Ik heb veel geïnvesteerd in Nikon, Nikon heeft net een machtige D300 en een nog machtiger D3 uit, maar toch ben ik er niet uit of ik geen professionele Canon zou kopen met De Denk Ik Beste Macrolens Ter Wereld.

Jammer dat ik niet de bankrekening heb van Michael Reichmann, die voor het moment met Canon werkt, maar ter evaluatie even met de boodschappenmand langs de winkel ging in December:

[…] during November and December 2007 I purchased […] Nikon D3 and D300 bodies, and a selection of lenses, including the 28mm f/1.4, 50mm f/1.4, 85mm f/1.4, 105mm f/2.8 Micro VR, 17-35mm f/2.8, 24-120mm VR and 80-400mm VR.

A-hem.

Okay, ik geef het toe: ik ben onnoemelijk jaloers op Brian.

Zucht.

Ik denk dat het toch Nikon gaat blijven. Als onze boot ooit binnenkomt, een D3. Nem.

6 reacties op “Een nieuw fototoestel”

  1. Ik heb eens een Engelse collega gehad die opdrachten moest doen voor 2 klanten: HELL Gravure Systems in Duitsland en HighWater Designs in de UK.

    En dat vonden we grappig!

  2. ik zou iedereen de raad willen geven om op te letten bij aankoop van “packages” waarin een reservebatterij wordt aangeboden. Zo heb ik bij Pixmania een reservebatterij in een packagedeal met een FZ50 gekocht die NIET compatibel is met de lader! En van omruilen geen sprake hoor; dus 60 EUR weggegooid geld!

Reacties zijn gesloten.