Philippe Maenderveld is een domme jongen

…schudde hij meewarig zijn hoofd.

Had Paul Olyslager nu nog iets anders dan “gatpukkel” opgegeven, dan zou het ook meteen sympathieker overgekomen zijn, denk ik.

Tssk.

Zoals Maarten zei: leer bij over nofollow. En zoals ik zeg: mail mij dan eens. Als het voor een goed doel is, doe ik vanalles. Wat zeg ik? Zelfs als het niét voor een goed doel is, maar als het lief gevraagd wordt, doe ik vanalles.

(bewonder ook hoe ik geen enkele link leg naar wat dan ook in dit cryptisch bericht dat misschien voor tien mensen semi-interessant is! de volgende stap is opnieuw op de typmachine bloggen en schrijven voor mijn teennagels en hoofdkussens!)

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Pingback: Om ter saaist
 2. Allemaal,

  1. Als ik iemand moest beledigd hebben in een of andere mannier, sorry daarvoor, daarvoor zou ik dan ook mijn excuses willen aanbieden.

  2. Spam zou ik het toch niet durven noemen. Het is niet dat ik nutteloze reacties post, ik geef commentaar of mijn persoonlijke mening over het artikel. Waarom zou ik dan niet met mijn naam mogen linken naar mijn website om zo aan populariteit te winnen!? De bedoeling is niet om te spammen en zeker niet om mijn plaats in de ranking te verhogen. Geloof mij, ik ben al enige tijd bezig met SEO, wat niet wil zeggen dat ik alles ken. nofollow kende ik al hoor, net alsook het ‘misserable failure’ geval en zijn gevolgen.

  3. Ok ik geef toe dat de tekst: “Op volgende paginas is er een link aanwezig naar deze website.” niet zo best gekozen is, maar als jullie jezelf hieraan storen zal ik het verwijderen.

  Groeten, Maenderveld Philippe

 3. Wel vriendelijk van je, Michel, om de studenten nog de kans op de eerste plaats te gunnen door “gatpukkel” niet in de titel van deze post te stoppen.

  For the record: nofollow is niet geactiveerd op alle blogs.

  @Philippe: als je dan toch al een tijdje met SEO bezig bent, gebruik dan of het subdomein of het “normale” domein (duplicate content) en gooi die bold-tags door het raam voor wat em en strong.

 4. En ook vriendelijk dat Michel meteen de student in de titel van zijn blogbericht voor schut zet voor de komende 5 jaar (dat geldt overigens niet enkel voor Michel, maar voor alle gevestigde Vlaamse bloggers die zijn overspoeld door zijn spam). Ik vraag me steeds af of zoiets relatief onschuldig, ingegeven door overmoedig jeugdig enthousiasme, steeds keihard moet afgeknald worden door de gevestigde orde. Het bevuilen van de zoekresultaten van deze jongen vind ik persoonlijk dan ook net iets erger (en zeker net iets ingrijpender) dan het commentspammen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.