Doe mee met de conversatie

17 reacties

 1. Waarom moest hij dan ook in ene keer zo beginnen liegen? Vond het niet grappig eigenlijk, en Dani Klein precies ook niet.

 2. Precies. “Pieter” was niet bepaald Wouters beste alter ego. En Dani trad niet bepaald los aan.

  Vreemd dat ze dit uitzonden. Misschien om te illustrereren dat een format een format is, waarin heel wat spaak kan lopen?

 3. Dani zat anders nogal door te zagen: “Is je eigen persoonlijkheid dan niet sterk genoeg dat je daarover moet beginnen liegen?” Waarop Wouter: “Euh, niet langer dan 10 minuten.”
  Allez, dan had ze toch moeten doorhebben dat hij een grapje maakte. Maar neen, zo doorzagen dat mens, dat hij zat te ‘liegen’.
  Oei oei oei, dacht ik dan: zo’n principiële pin. Klein had voor mij toen eigenlijk afgedaan.
  Maar wel een pijnlijke situatie, ja.

 4. Ik had ook zo’n gedacht van, “amai zo in uw gat gebeten omdat jij iemand ff niet kende en hij steekt er de draak mee ?” Relativeren FTW zoals ze zeggen.

  Maar die uitspraak moet ik wel onthouden, vind ik wel leuk voor echte drama makers die in hun eigen onzin geloven (voor Wouter vond ik het een beetje te misplaatst, zeker dan als je weet dat hij komiek is).

 5. Niet grappig, amai!
  ‘t Is één van de afleveringen die mij nog lang zal bijblijven. ‘k Had nooit gedacht dat hij ermee door ging gaan, en dan dat stuk dat hij nog over zijn ware sexualiteit twijfelt, hilarisch gewoon!
  Wel pijnlijk voor Dani, maar ge moet toch toegeven, waar heeft ze de afgelopen 5 jaar gezeten? Da hou je toch niet voor mogelijk! Zo’n droef mens, had dat echt niet van haar verwacht… en dan zelf nog in de showbiss zitten!

 6. een droef mens is Dani niet..

  maar ik kan begrijpen da ze ni tegen Deprez zijn gezever kon.. ge moet ni altijd grappig proberen te doen hé

  En Dani staat open voor alle culturen, dat ze Wouter ni kent, daar zal wel een reden voor zijn..

 7. Ik vind het persoonlijk erg voor Dani; ‘t is niet vaak dat ze zich laat overhalen om aan zo’n dingen mee te doen, dus ze moet er blijkbaar wel wat verwachtingen voor gehad hebben. En dan ineens zo’n zever. What was the point of all that? ‘k Vind het goed dat ze’t in zijn gezicht gewreven heeft :o)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.