Bijt hond

Tee hee. Pascale Platel, schier twee en een halve meter hoog, staat oog in oog met Rudy Demotte, ongeveer anderhalve  meter groot. 

Een beetje awkward toen het over politiek ging, maar mevrouw Platel had het meteen gevonden om hem op zijn gemak te stellen:

– Wat vindt gij van de vrouwen?
– (verbouwereerd)
– Ah ja, want ik vind u zo een vrouwelijke man.

Way to go! Niets dat mannen liever hebben. 😀

Oh, en nauwelijks een paar minuten later: Frank Deboosere in een groene bodystocking. Euh.

En het item daarna: een volwassen man die zijn hoofd binnensteekt in een jongenstoilet en ze toeroept “Plassen en terugkeren hé jongens!”

Absurd, soms, Man Bijt Hond, als een mens maar met een half oog kijkt.

En dan daarna: twee kuisvrouwen die aandoenlijk een bord vol Franse werkwoorden aan het bespreken waren, en dat de juf toen binnenkwam.

Jammer (en ik had nooit gedacht dat ik dàt zou zeggen) van Wim Helsen in De Lustige Lezers: het was vroeger beter, het is er over, nu.

Maar al bij al: het blijft toch ongelooflijk goed.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Pingback: no butterfly
  2. Pascale Platel en Rudy Demotte konden mij wel bekoren, direct afgeleid was ik. Zo aandoenlijk dat hij was. Hij wist niet wie zij was en zij ook maar half, maar zij heeft zoveel flair dat een mens dat vergeet. Direct mocht rudy vragen beginnen stellen en op het einde droeg hij een gedicht voor haar voor, met “woorden die spreken van verleiding”.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.