All hail Eostre

Vanmorgen, ik was aan het worstelen met JIRA. Plots een luid BONJOUR!! op geen twee meter van mij, ik kijk op, en er staat zo’n groot wit monster naast het whiteboard. I daag u uit om niet te verschieten in vergelijkbare omstandigheden.

Kernijn

Jaja, ‘t zijn besparingen bij De Post. Vorig jaar kregen we nog allemaal een mooi zakje met eitjes en dingen, nu was het één (klein) eitje per persoon.

En de mevrouw in het konijnenpak, natuurlijk.

Bilitis et lapin

Collega Bilitis heeft thuis een hele zwerm konijnen (of hoe heet dat, zo’n groep van die beesten, in ‘t Engels zijn er allemaal namen voor die dingen — naast het bekende a warren of rabbits ook nog a bury of rabbits, a colony of rabbits, a down, a drove, a husk, a leash of rabbits, a trace of rabbits of a trip of rabbits, en voor jongskes specifiek: a wrack of rabbits), maar zó’n konijn is wel nog iets anders, natuurlijk.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. ik heb een vraagje ?
    zou ik het pak mogen lenen want we moeten het reuma fonds helpen met een kust marathon loop te organisteren en dan zouden we graag iemand in ze een pak hebben ik zou er heel erg blij mee zijn. het is tenslotten voor een goed doel. als julie mischien een anders pak hebben van een beer bijv. is dat ook helemaal geweldig ! groetjes mariska weug.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.