Boeken toe, euh nee: open

Eurosong is gedaan, mijn madam is met een vreemde man uit een vreemde stad, die vanavond aan de deur stond, naar de cinema gegaan, de digicorder huilt zacht neemt zacht op van series in de achtergrond: ik kruip met mijn boek in mijn nest.

Pulp van Kevin J. Anderson, boek drie van The Saga of the Seven Suns, ‘t is spannend. Achtig.

Morgen: niet vergeten in de ochtend, oh, pakweg op de trein, mijn urenregistratie te doen. En dan een rapport afmaken over technische aspecten van een portaalsite, voor zover dat kan afgemaakt worden. En dan bugs doen in JIRA, bugs doen, bugs doen men kan niet meer. En kijken hoe de deploy van een style sheet en wat javascript is, en op zoek gaan naar fouten, en statistieken trekken en dingen.

Oh, en afspreken met een domeinexpert (ik heb dat woord vandaag als vier keer gebruikt, in drie contexten: ik stel me vragen over de normaliteit van mijn leven, soms) voor een workshop over MOSS 2007 van binnen twee weken dinsdag.

En dan dinsdag een ànder rapport afmaken, in Antwerpen, over interviews en observatiesn, zover als mogelijk is. Veel screenshots nemen en alles ook.

En dan woensdag verder rapport en workshop, donderdag nog workshop, en vrijdag thuiswerk: misschien nog een stuk voor de workshop/rapport-klant van woensdag en donderdag, misschien ook interface-ontwerp voor mensen in Gent.

En érgens in de week polsen naar een paar projecten die in pre– of net post-sales-fase zitten. En ook polsen naar een project dat een beetje on hold is terwijl we met drie partijen wachten op een vierde.

“Chô, dat klinkt allemaal zo enorm veel gewichtiger dan het eigenlijk is,” ging ik zeggen, maar ‘t is wel raar: ergens ís dat wel eigenlijk gewichtig en belangrijk. Ik relativeer hoor, maar eigenlijk feitelijk, om het met Joke te zeggen, eigenlijk feitelijk

Oh ja, en vrijdag is het oudercontact voor Zelie en Louis, en ik moet nog eens interviews doen voor een website die ik wil maken, en we hebben donderdag redactievergadering van Gentblogt, en ik ben nog altijd druk druk bezig met een Redelijk Complexe Site in Drupal.

Life-a, she’s-a good-a.

Oh, en ik heb op het interweb een aankoop gedaan waar ik helemaal van tril van opwinding. En nee, ik zeg niet wat.

2 reacties op “Boeken toe, euh nee: open”

Reacties zijn gesloten.