Smaak

There’s no accounting for taste. Des goûts et des couleurs. En dergelijke.

Ik kan er mij soms ambetant bij voelen, dat mensen die ik graag zie, respecteer zelfs, dat die niet preciés dezelfde smaak blijken te hebben als mij in humor. That Mitchell and Webb Look: Peter kénde dat gisteren niet!

Kijk, déze sketch bedoelde ik:

Ze doen nóg wel in dat genre:

…maar hun absurditeit is toch wel van de beste. Beeld u in, de allereerste aflevering van een nieuwe show, en dit:

Eindeloze variaties volgen in de volgende afleveringen. Deze bijvoorbeeld:

Of deze:

Great stuff.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Gezien hoor, nu . 🙂

    Inderdaad, je hebt mij ooit eens aangeraden ernaar te kijken op de BBC, wat ik ook heb gedaan. Ik denk zelfs dat ik deze sketch toen heb gezien. Maar meer wist ik ook niet, neen. Maar kom, Michel, met het antwoord “Dönitz” hebben we toch mooi de weg geplaveid naar de tweede plaats in de quiz.

    Welaan, ik geef de heren een kans en ga me eens verdiepen in de filmpjes.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.