Allerlei

Ge zoudt moeten weten hoeveel dingen ik hier in draft heb staan, en die ik dan niet op mijn weblog zet.

Ik maak mij druk om dingen, en dan zie ik dat mensen rond mij die dingen ook doen, en dan slik ik mijn woorden weer in, natuurlijk. Het lucht wel op, mij ettelijke pagina’s lang nijdig maken. Dat wel.

Oh, en ik ben dus mijn mail aan het overzetten van een Gmail-account, een Telenet-account en twee nog andere account naar één Google Apps-account. Wat daarbij het langst duurt, is het overzetten van de honderdduizend of zo mails van GMail: dat is mail per mail, om de servers niet te veel te belasten, en dus duurt het dagen: hij zit nu aan 21 december 2006.

Zo weinig dat er veranderd is, en zo véél tegelijkertijd. Allemaal mensen die anderhalf jaar geleden veel meer in mijn leven waren, en allemaal mensen die anderhalf jaar veel minder in mijn leven waren.

Is dat iets periodieks, vraag ik mij plots af, dat het in de lente bergaf gaat met sommigens internetweblogdinges? Speciale omstandigheden daargelaten, zoals daar bijvoorbeeld bij i. en mij ook zijn: de cyclische natuur van het beestje valt me plots heel erg op.

Trouwens: ajuus Lilith, en het ga je goed.

In unrelated news: ik geniet van mijn iPod met video’s. Die nog een heel andere betekenis geeft aan “geen tijd meer over voor wat dan ook”: ik moet uiteraard mijn backlog van verschillende tientallen uren TED-video’s inhalen, maar ook Cult of UHF is afgrijselijk qua time sink: wie wil er niét nog eens Santa Claus Conquers the Martians bekijken?

Afijn, ja. En ondertussen worden zeventien projecten en andere dingen die dringend zouden moeten gedaan worden, naar achter geschoven.

Want hoeveel gemakkelijker is het niet om de gedachten op nul te zetten? Dan moet een mens niet denken aan de zwaarden van Damocles, namelijk.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Tja, die TED-filmpjes inhalen… ze zijn echt de moeite! Oei, strooi ik nu zout op de wonde? 😉

  2. Nog even over je Gmail-archief naar Appls migreren, omdat ik hetzelfde van plan bent. Dus je hebt in de oude Gmail-account ingesteld “Alle mails via POP doorsturen, ook de oude”. En dan een “Mail Fetch” geactiveerd in de instellingen van het mail-gedeelte van Apps? En is het allemaal proper binnengekomen nu?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.