Geen geld meer

Ik voel mij verstoten.

Declined:Authorization failed, insufficient funds.

Your credit card was unable to be charged.

Check your credit card details before trying again.

Feel free to try again, after you’ve checked your credit card details.

If you continue to have problems, call your issuing bank.

You can Contact Support for help

Kak.

Kak, kak, kak.

Het hotel waar we zaten in Miami, dat heeft een garantie van zomaar even 2000 dollar geblokkeerd op mijn kaart. Toen het hotel, dat overigens uiteindelijk geeneens 2000 gekost heeft, wist dat een een andere kredietkaart voor de kamer zou betalen, hebben ze instructie gegeven om die garantie te deblokkeren.

We zijn nu twee weken of zo later, en het geld is nog altijd niet gedeblokkeerd.

En diensten en de websites waar ik per kredietkaart voor betaal, kleine microbetalingen van een paar dollar links en rechts, vallen nu één voor één uit.

Bank Card Company kan mij niet helpen: na twaalf dagen komt dat in orde, meneer. En als het niet in orde komt na twaalf dagen, dan bij de volgende afrekening misschien. Enfin, dat zien we dan wel hé meneer.

Bah.

Ik moet er niet aan denken wat ik nog zou doen zonder mijn kredietkaartnummer. Niet “zonder kredietkaart”—ik heb het zeker anderhalf jaar uitgehouden zonder mijn fysieke kaartje—maar zonder te kunnen betalen op het internet.

Die ene dienst die me de boodschap hierboven geeft, daar ben ik al bijna zes jaar continu op ingeschreven, aan 10 dollar per maand. Zes jaar, jong.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ge kunt altijd geld overschrijven op uw kredietkaart. Gelijk ge uw maandelijkse afrekening zoudt betalen, maar dan op voorhand. En dan hebt ge natuurlijk wel weer fondsen beschikbaar op uw kredietkaartnummer.

    Maar het blijft een lelijke doening van dat hotel.

  2. Ik heb dat ook al enkele malen voorgehad, autoverhuurbedrijven zijn ook zeer bedreven in het “vergeten” deblokkeren (wat ze trouwens onmiddellijk kunnen, per fax of geautomatiseerd). Maar het geraakte telkens snel opgelost door een geërgerd telefoontje naar de balie in kwestie.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.