Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ik kan daar wel eensmee lachen. Op zappybaby zit het vol aggresieve moeders die elkaar het leven zuur becommentariëren.

    Bv : en pasgetrouwde toont heel fier een foto van haar in haar bruidskleedje. De commentaar : ge ziet eruit als een zwangere koe. Lachen!

  2. Ik laat geen commentaren toe op mijn blog, maar dat neemt niet weg dat ik geen commentaren krijg (per mail dan). Onlangs kreeg ik een hele uitleg over hoe heilzaam urinetherapie zou zijn bij de behandeling van mijn zoontjes kanker. Ik vond dat een zeer onsmakelijke mail (letterlijk en figuurlijk), maar net toen ik een kwade mail wou terugsturen, merkte ik dat diezelfde mens (een Aziaat) een kleine bijdrage voor mijn zoontje gestort had via mijn PayPal account… Ik denk dat hij het echt meende van die urine. Neemt niet weg dat mensen soms heel bizar reageren.

  3. Privé hanteer ik een despote verwijder-tactiek. Wat me niet aanstaat gaat eruit… Professioneel durf ik voor zoiets al eens een mailtje naar de ISP van dat IP’ke sturen. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.