Mag ik bij deze iedereen oproepen te stemmen voor Gentblogt voor weblog van het jaar bij De Standaard?

Ben ik de enige trouwens die dat een beetje incestueus vind, dat ze hun eigen weblog tussen de nominaties zetten? En dan alleen abonnees laten stemmen?

Enfin, geen verwijten, geen verwijten. Maar stem toch liever op Gentblogt. Uiteraard en vooral wegens goed. Maar ook wegens met een goed hart gemaakt en helemaal door niet-betaalde vrijwilligers gedaan. Eum, en Voor Het Goed Van ‘t Algemeen en zo. SAM en alles.

Dankuzeer. Ons Here zal het u lonen.

o ja: Mensen met arendsogen zullen gezien hebben dat ik ook sta te blinken tussen de tien genomineerden voor beste weblog van het jaar. Naast een welgemeende huh?!, ook nog dit: danku maar nee bedankt. Niet geïnteresseerd. Mocht ik nu nog Google Ads staan hebben, dàn…

NB: je hoeft geen abonnee te zijn om te kunnen stemmen: registreren volstaat. Dus: alsnog, doén! [merci Bart en sorry voor de insinuaties :)]

standaardweblogs



Reacties

15 reacties op “Weblog van het jaar”

  1. […] en meer redenen bij i. en Michel […]

  2. Dat van “enkel abonnees” vind ik klote, zeker omdat het vooraf niet gemeld wordt. Eerst de bazaar zitten invullen … en dan ben je eraan voor de moeite. Shuck!

  3. de geselecteerde blogs in die poll zijn gebaseerd op inzendingen van lezers (http://www.standaard.be/extra/jaaroverzicht/formulier.aspx)

    en om te stemmen moet je niet geabonneerd zijn, gewoon registreren volstaat

  4. als iedereen de oproep volgt zou het nog kunnen lukken ook: Gentblogt staat momenteel 3e dus alles is nog mogelijk 🙂

  5. @bart: merci.

    En sta ik in een top tien van inzendingen van lezers? Nou breekt me klomp. ‘t Zal komkommertijd geweest zijn. 😀

  6. De Standaard had beter naar de respectievelijke sites gelinkt. Nu staat er Drieduizend maar wie weet dat het over drieduizend.be gaat? Dit is meteen een kleine hint als je niet weet op welke blog je wil stemmen 😉

  7. Gent is al overhyped genoeg.

  8. Marre: afvallige! Leuvenaar!

    😀

  9. […] Ik zit hier alvast niet op te wachten, maar als ik vandaag de weblogs bekijk staan deze er allamaal bol van Kerygma, Volume12, Huug en Druug, Pietel,en Michel . Allemaal over hetzelfde onderwerp, of toch bijna. En linkend naar elkaar. Want Gent blogt zou en moet de beste zijn. En Leuven blogt moet de grond in. En De Standaard krijgt gratis nog wat reclame via de verschillende weblogs. Wat zijn die bloggers toch zo vriendelijk (voor elkaar?). Of is het zoals Dominiek het enkele weken toch ergens met zijn kwade pen neerschreef. Met de gevolgen (reacties) vandien. […]

  10. Mwhoehaha, alweer een droge pruim die er de humor niet van inziet!

  11. lang leve http://www.negenduizend.be!

    drieduizend.be kan trouwens geen weblog van het jaar worden: ze zijn nog maar twee en een halve maand oud. En dat is geen jaar! Vuile homo’s uit Leuven! Awoert. Kippensoep op hunne kop!

  12. Allez allez, http://www.drieduizend.be is toch wel een goed weblog zeker? En die http://www.pietel.be en die http://www.wereldkeuken.be en zo ook toch? Zóó slecht zijn die toch niet?

    Kunnen niet tippen aan Gent natuurlijk, maar niet slecht, zeker niet slecht.

  13. Zeker niet slecht, nee.

    (Hm, ondertussen… die mannen van DS hebben dat goed gezien. Momenteel staan ze op 2 in Blogium. Het verhaal van twee honden en een been, ha!)

  14. Ach, Blogium. Als vijf weblogs in België naar hetzelfde linken staat die link bovenaan 🙂