Test, test

Ik heb een tijdje een videocamera in huis: zo’n deal met de reclameregie, uweetwel.

En ik heb geen papier moeten tekenen dat ik positief ga doen of zo, ik heb niet eens moeten beloven dat ik er überhaupt over zou schrijven. De mannen van de regie zouden wel graag hebben dat er, oh, pakweg eens per maand iets zou over geschreven worden, en ze zouden een review ook wel zien zitten. Ah, en dat ik freecording zou gebruiken als tag, en ook wel Canon.

Ze zullen niet lang moeten wachten, ah ha!

Misschien niet meteen, wegens nog veel te doen deze week, maar dan toch dit weekend.

In afwachting mijn allereerste filmpje, ongeëditeerd, doorgesluisd naar Vimeo:

Testing, testing from mvuijlst on Vimeo.

…bekijk vooral met HD aan en op fullscreen—dus niet op deze pagina maar wel op Vimeo zelf. En bedenk dan dat dat in het schemerbijnadonker gemaakt is.

Fimpjes van 1920 op 1080 pixels, besefte ik redelijk snel, zijn belachelijk hoog van resolutie.

Ik heb zo de indruk dat ik nog Propere Dingen ga doen met dat ding, de komende paar weken en maanden.

8 reacties op “Test, test”

  1. in mijn tijd was filmen nogal kostelijk, dus leerde ik nog tellen tot 3 terwijl ik aan het filmen was. daar kon je dan naar kijken zonder al te veel te moeten editeren. nu filmt iedereen er maar op los, inzomen, uitzomen als het maar beweegt.
    Tracht eens een paar shots van 3 a 5 seconden, het resultaat zal veel beter weergeven wat je met die camera kunt doen.

Reacties zijn gesloten.