Dju

Oh, ik heb er zó een hekel aan. Het begint pijn te doen net als ik ga slapen, en dan denk ik, het zal wel over gaan, en dan zijn we een half uur later en is het niet over.

En dan is het zoeken naar twee soorten pijnstillers, en dan vind ik ze niet meteen, en drie kwartier later heb ik vier pillen van drie verschillende merken binnen en weet ik dat het nog een uur of meer kan duren voor ze beginnen werken en daf ik morgen een wrak zal zijn.

Bah. Bah. Bah.

3 reacties op “Dju”

 1. Michel
  Je zegt het niet met zoveel woorden, maar ik veronderstel dat je het over je rugpijn hebt. Nu weet ik ook wel dat de éne pijn de andere niet is en dat er voor ieder ongemak een pilletje bestaat (of toch bijna).
  Ik heb ook zo’n pijn die regelmatig de kop opsteekt (in mijn geval is dit letterlijk te nemen) : koppijn. Maar dan van het ergere soort.
  Naast bedrust is er maar één middel dat effectief en binnen het uur werkt, en dat zijn de magistrale zetpillen die mijn huisarts voorschrijft.
  Ik geef je geen garantie dat deze suppo’s ook voor jouw ongemak dienstig kunnen zijn, maar het is misschien het proberen waard.
  Als je wil kan ik je de samenstelling van deze suppo’s doormailen, we gaan dat hier niet in het openbaar aan iedereen gaan vertellen, toch?

Reacties zijn gesloten.