En nu he, nu hé, nú!

Kiezen of delen! Uit de regering stappen of uit het kartel! Er is geen weg terug! Het is kiezen of delen! Kiezen! Of! Delen!!!

 

…of gewoon niét, natuurlijk. We blijven een beetje een kartel, én we blijven een beetje in de regering. En ‘t is allemaal de schuld van, euh, van, euh… van paars!

Tous en cœur: wie! gelooft! die mensen! nog?!

Doe mee met de conversatie

13 reacties

 1. Volledig akkoordmet Dhr. Vuijlsteke en “Suiadan”. Wat ze nu doen is zeggen dat ze niet kiezen. En zo kunnen we niet verder. Alle kartels opblazen, de “regering” opblazen, nieuw verkiezingen, en dan kunnen we misschien deftig gaan klappen. Of het land opblazen natuurlijk…
  Maar dit, niet als het van mij afhangt (maarja… wat heeft een 14jarige hier te zeggen he 🙁 )..
  De tijd van België is voorbij. Tijd dat ze het daarboven doorkrijgen.

  Wim

 2. ik heb een déjà vu: meer dan een jaar verder en terug naar af. Of moeten we nu wachten op de eerste politieke moord in België sinds die op Cools? Hopelijk komt het zover niet…

 3. Waar moeten we dan naartoe?

  Paars had het 10 jaar geleden al beloofd, maar meer dan hun zakken vullen hebben die uiteindelijk ook niet gedaan en ze hebben de hete aardappel steeds naar de volgende regering doorgeschoven. Tot 2 keer toe zelfs. Nu is er eens een kartel dat ook effectief wil waarmaken waarmee ze naar de verkiezingen zijn getrokken en worden ze tegen gewerkt door zowel de oude paarse coalitie als de walen.

  Dit speelt alleen maar in de kaart van LDD en het VB. Is dat dan waar we naartoe moeten? Moet het kartel dezelfde toer op als paars en niets doen van wat ze beloofd hebben aan de kiezers. Kiezers die toch duidelijk laten blijken hebben dat ze verandering willen zonder toegevingen en dat ze het allemaal beu waren.

  Ik kan best begrijpen waarom er meer dan 1000 man aanwezig was op het congres van de NVA.

 4. Toegevingen zijn zeker bespreekbaar, dat hebben we 13 maanden geleden ook al duidelijk gemaakt, tot op het beschamende af. En we weten ook wat er toen gebeurd is hé. Ge kunt niet blijven met uw voeten laten rammelen.

 5. De afgelopen 15 maanden hebben maar een ding getoond: dat België zoals het nu is, niet werkt. Daar moet je geen enkele partij voor met de vinger wijzen, zeker niet als die gewoon doet wat ze altijd al heeft gedaan.
  Reynders is een ander paar mouwen, hangt aan elkaar van spelletjes; hij had het al veel sneller moeten proberen Peter.

 6. @Steven: idd, we hadden Reynders al veel langer moeten laten proberen. Niemand bij ons die een tweede zit, en nadien een derde zit en een niet-aanvaard (sic) ontslag van Leterme verwacht had, laat staan dat we er naar uitkeken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.