Anna is een ridder

Deze namiddag, terwijl Louis aan honderd per uur Spore aan het spelen was, Jan in een boekje aan het lezen was en Zelie het internet aan het verkennen was onder mijn waakzaam oog, was Anna een ridder.

Anna is een ridder

Met wilde zwaardbewegingen, helm op haar hoofd, woeste grimmasen en bijpassende geluiden.

Kijk papa! Ik ben een ridder! Bwaaah! Ik ben een ridder! Met een zwaard! In een bloot onderbroekje! Bwaaah! Gwaah!

Anna is een ridder

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. de eerste foto is een plaatje! ze is prachtig! en de foto is echt heel mooi. Scherp, mooie scherptediepte, knappe blik van haar en geen bewegingsonscherpte. Ik ben jaloers op dat soort mooie foto’s. Daarvoor wil ik blijven fotograferen. Dit soort foto’s inspireren mij…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.