Oeps

Ik herbekijk even de foto’s van dokter radioloog, en zie ik daar wel niet precies een breuk in één van de stukken metaal zeker?

Niet dat ik er honderd procent zeker van ben, maar ik denk dat ik er niet naast kijk.

Hm. Paniek?

Nog twee uur en ik zit bij de dokter. Misschien beeld ik mij maar dingen in. Hoop ik, heel erg hard. De neurochirurg had gezegd dat als het metaal het begaf, ze een operatie langs mijn borstkas zouden moeten doen. Daar kijk ik nu eens écht niet naar uit.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ik zag je toevallig (écht toevallig!) net onder mij doorlopen aan de draaideur van de stadsuitgang (boven dat tunneltje voor je aan het voetpad komt, da’s mijn bureau), en kon nog net de neiging onderdrukken om te vragen hoe het is geweest. Weird.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.