Werkbladruimte

De muur aan de kant van het vuur is nog niet geverfd, maar hij heeft wel al zijn grondlaag gekregen. En dus mocht de beschermplastiek van het werkblad.

Keuken: werkblad

…maar wélk een gemak, voldoende werkvlakken hebben!

We hadden al een vliegdekschip in het midden van de keuken staan, nu hebben we in hetzelfde materiaal nog een eind bij.

En dat komt dus enooorm van pas. Vanavond bijvoorbeeld: pizza gemaakt. Alle ingrediënten en de bodems naast elkaar gelegd, en aan de slag:

Pizza maken

Pizza maken

Pizza in de oven

Trouwens, trouwens: op de foto’s hierboven verscholen ook mijn twee laatste aankopen. Want let’s face it, wasmachines en droogkasten en dringen, da’s de was en de plas voor moeder de vrouw.

Echte mannen kopen wel ander gerief in de electrohandel slash kookgeriefwinkel.

…maar dus ten overvloede: wélk een enorm gemak, en wat voor een hoerenchance hebben wij dat wij de Keuken Onzer Dromen hebben kunnen (laten) zetten, zonder eigenlijk veel compromissen.

Ik kan het eigenlijk zelf nauwelijks geloven.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ik kan het soms echt niet vatten hoe jullie dat bolwerken. Vier kinderen. Werk. En de tijd vinden/maken om een pizza from scratch te maken in de grootste keuken die ik ooit al in het Meetjesland gezien heb.

    ’t Is geljk life from a textbook.

  2. Het is een iets grotere keuken dan de onze, maar wij zijn ook bijzonder gelukkig met ons mini keukentje, dat nog net voor de kerst was geinstalleerd. We hadden het drie jaar met een noodkeuken doen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.