Doe eens van jaren 1970

Men neme een meloen, een banaan, vier kiwi’s, drie passievruchten, een granaatappel, een pot versgeklopte slagroom en aardbeiensiroop.

Men neme zijn vers gekochte nieuwe meloenboller(wegens de oude onvindbaar), en men make een hele kom vol bolletjes meloen, banaan en kiwi.

Men lege de passievruchten in voormelde kom. Men lege de granaatappel in een tweede kom wegens dat dat anders Wreed Vlekken maakt.

Men dele de slagroom in drie kommetjes. Men voege aan kom één blauwe voedselkleurstof toe, aan komt twee rode, en aan kom drie een mengeling van rode en gele. Men menge goed.

Leve voedselkleurstof!

Men deponere een plopje aarbeiensiroop in een diep bord. Daarom droppe men een bol perensorbet, een bol citroensorbet en een bol frambozensorbet. Daarover rangschikke men de fruitbolletjes met passievrucht. Men werke af met drie toefen gekleurde slagroom, en een sprenkeling granaatappelzaden.

Hey presto!

Snel naar de telefoon lopen! ‘t Zijn de jaren 1970 aan de lijn; ze vragen of ze hun dessert terug mogen hebben:

Leve de jaren 70!

(men vergete daarbij ook het vanilleijs op tijd uit de diepvries te halen, en men vergete de verse frambozen en bosbessen in de frigo)

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.