Spits van Newcastle out zich

Zegt Het Laatste Nieuws:

Een zeldzaamheid in de voetbalwereld: in de Premier League zijn er foto’s op het internet opgedoken van een voetballer die zich out als homofiel. Het gaat om Francisco Jiménez Tejada, beter bekend als Xisco, een Spaanse aanvaller van Newcastle.

Ah, mijn geloof in de mensen is weer helemaal gesterkt als ik de commentaren lees:

bwah, als ik dit zie krijg ik toch een walgelijk gevoel. niet dat ik iets tegen homo’s heb, maar twee mannen die elkaar kussen? ik zal het steeds ziekelijk en vreselijk walgelijk blijven vinden!

heb altijd gezegd dat er veel mietjes op het veld staan. al gezien dat ze altijd snel de kleedkamers opzoeken ???

werd binnengehaald door Dennis Wise, die de bruine anjer ook niet vreemd was in zijn tijd, en zal nu waarschijnlijk net als Wise St James’ Park langs een achterpoortje mogen verlaten

is normaal dat ie niet aan spelen toekomt op het veld. heb zo iets in uw kleedkamer zitten. scheidsrechters pas op uw achterkant. dat noemen ze een mandekker

heeft problemen met scoren op het veld. is normaal scoort in de kleedkamer en den douche.

om van te kotsen… . kan mijn eigen niet inbeelden als verdediger 🙂

Woo hoo!

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Ha, de commentaren van HLN! Als het leven mij toelacht en mijn innerlijke misanthroop dreigt te verkommeren, mag ik ze graag tot mij nemen om weer wat evenwicht in mijn gemoedstoestand te brengen.

  2. Het ergste van alles is: je moet eens door de eerste klas van een trein lopen en kijken wat de meest gelezen krant is die de mensen (meestal middle – tot senior management, toch?) in hun handen hebben én lezen. Bedenkelijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.