I kid you not

Dit was écht een vraag op zo’n online vragenformulierding:

Vakantie

OK, OK, de vorige vraag was “welke naam zou u geven aan een reissite”. Maar toch.

En ik vind honest injun een uitdrukking die veel te weinig gebruikt wordt, en die we dringend meer zouden moeten gebruiken.

All material contained within this website is intended solely for informational purposes. We will not collect any personal information about individuals except when specifically and knowingly provided by such individuals. Honest injun.

2 reacties op “I kid you not”

  1. Ok, ik zit in de reissector.

    Er zijn nu al talloos veel reissites. Het wordt moeilijk dat te overtreffen.

    – Qua naam. Tja. Alle namen zijn zo goed als uitgeput. Van Travel2 tot TravelMole. Ga na.

    – Vooral qua minderwaardige garanties die via allerlei sites aan de reiziger geboden worden. Op internet is heteen behoorlijk wilde wereld in de reiswereld. Net zoals eerder bij ons om het even welke idioot / mislukt kind met het geld van zijn rijke ouders een reisbureau kon opstarten ( nu niet langerhet geval), kan nu om het even wie reizen of vluchten via internet aanbieden. Breek mijn mond niet open.
    Pas op. Dus : ga na welke licentie dat zgn bureau heeft. Of het aangesloten is bij bijvoorbeeld het Garantiefonds Reizen. Of er er de gegevens zijn van een contactpersoon is die in geval van problemen klaarstaat, enz, enz.

  2. Hey,

    de ‘honest injun’ moet zeker een Facebook groep krijgen 🙂

    Voor alle duidelijkheid, dat antwoord had je er wel zelf bijgezet hé, en zat niet standaard in ons onderzoek en wordt ook enkel aan jou getoond 🙂

    Leuke blog trouwens!

    Cheers, Sam
    sam@insites.eu
    (www.talktochange.com)

Reacties zijn gesloten.