Grote kuis

Ik heb opkuis gehouden in mijn weblogfeeds.

Het werd wat tijd: er zaten er tussen met ettelijke honderden artikels per week, waar ik dan telkens de eerste drie of zo van las en de rest “mark all as read” zette (HuffPo, iemand?), er zaten ertussen die al jaren verhuisd waren naar een ander adres (die er dan in zitten als Naam1, Naam2, Naam3), en er zaten ertussen die ik las uit gewoonte, maar die echt slecht voor mijn bloeddruk werden (op uw nuchtere maag iemand lezen schrijven dat hij officieel in Wallonië woont en “dus” zal stemmen voor Vlaams Blok Europees en FN regionaal want het is niet het moment om picky te zijn bijvoorbeeld).  

Het lucht wel op, zo grote kuis houden.

Misschien dat ik de rest van de dag wel grote kuis houd op de rest van de computer. Eén voor één de programma’s bekijken en weggooien wat ik niet meer gebruik — in Firefox staan er ongetwijfeld een hoop extensies die ik nooit gebruik, bijvoorbeeld.

‘t Is tussen dat en GTA IV spelen. Weinig zo fijn als met Tori Amos op de autoradio cruisen door de stad.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Zeer herkenbaar! 🙂 Ik ben ooit de blog van deze ‘certain someone’ beginnen volgen, omdat ik dacht dat het wel interessant zou zijn om ‘dwarse’ ideeën te lezen.
    -Het moet niet altijd het eigen gelijk zijn, zoiets …
    Maar nadat ik vanochtend bovenstaand antwoord las, had ik ook zoiets van: “Waarom lees ik dit in hemelsnaam eigenlijk?”

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.