Grote kuis

Het huis ligt overhoop.

Niet dat dat nieuw is, het huis ligt altijd overhoop, maar nu ligt het wel echt zeer overhoop.

Woensdag zijn alle kinderen het huis uit, en ik heb eigenlijk goesting om eens grote kuis te doen. Alles uit alle kasten halen, alles bekijken, alles sorteren in houden / klasseren / verkopen / weggeven.

En dan alles op een zo rationeel mogelijke plaats terugzetten.

Het besef kwam er definitief toen ik eergisteren aan het zoeken was naar documenten waarvan ik mij zo helder als iets herinnerde dat ik had gezegd “dat ligt hier nu al maanden op mijn bureau, ik ga het ergens opbergen dat het niet verloren raak”, en dat ik ze natuurlijk op geen enkele manier nog vond.

Ergens in huis liggen die documenten, en zeker één pen die ik mislegd heb, en talloze andere documenten die ik absoluut nodig heb, en aargh het is mij zo beu dat ik niets vind.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.