Strohalmen

‘t Is erg met hoe weinig iemand op den duur content is: “het lijkt iets minder onstabiel” is dan plots een reden om te feesten, en dat er iets minder druk moet gezet worden op de beademingsmachine (onverwacht, wegens dat we niet eens wisten dat dat een probleem was gisteren) is dan ook al een opluchting.

Niet verslechterd. ‘t Is altijd dat.

39 reacties op “Strohalmen”

 1. Pingback: San's Weblog
 2. Pingback: morgen komt polly
 3. Niet verslechterd is tegenwoordig wellicht al heel wat, vrees ik. Moed houden Michel en Sandra en vertrouwen op dat vechtertje van jullie. Wij houden in elk geval onze vingers gekruist en de duimen omhoog!

 4. Ik ben zelf vader van 3 gastjes. Ik kan me in de verste verte niet voorstellen hoe het voelt, de ongerustheid, de zorgen… Maar zelfs het kleinste stukje ervan dat ik me wél kan voorstellen lijkt me al verschrikkelijk zwaar om te dragen.
  Ik leef mee en hoop met jullie mee op een goede afloop.

 5. Alle goede nieuws is een stapje voorwaarts. Vorige zomer hebben we ook héél hard moeten duimen en hopen, en kijk: alles is uiteindelijk goed gekomen. Sterkte!

 6. Ik mag dan al geen kinderen hebben, maar dit raakt mij tot in het diepste van mijn ziel.

  Hou je sterk, hou moed; weet je gesterkt door al die mensen die met jullie meeleven.

  We denken aan jullie.

 7. Elke kleine strohalm, hoe broos en breekbaar ook, een kleine zucht van verlichting in het bang afwachten. Wij duimen hier verder, allebei, heel hard.

 8. Sandra, Michel, bij deze wensen we jullie heel veel sterkte. En als er iets is, wat dan ook, weet dat je op ons kan rekenen. Nicole, Fabrice en Murielle

 9. Ik duim superhard voor jullie kleine meid! Ik heb zelf 2 dochters en mag me dit gewoon niet inbeelden. We duimen mee dat kleine Anna gauw beter wordt!!

 10. Kom op Anna, je kan het kleine meid…
  Inderdaad, zoals velen het al zeiden: niet verslechterd is al heel wat, ben zo blij dat te lezen. Hier gaat alvast een kaarsje aan en wij gaan duimen dat kleine lieve knappe Anna snel weer beter wordt en kan stralen als mooie prinses.
  Als mama van 2 kinderen kan ik mij helemaal inbeelden hoe jullie jullie voelen (of toch niet helemaal, ik kan alleen denken hoe jullie jullie voelen maar voel het voor nog geen 1000ste). Ik leef enorm met jullie mee en hoop snel heel goed nieuws te mogen lezen…

Reacties zijn gesloten.