Foef van de selder

Ben ik de enige die pas na vier en een half jaar om het uur die reclame te zien (het zou kunnen dat ze nog niet zo lang de ronde doet, maar het voelt in alle geval aan alsof het al zo lang us) beseft dat het gewoon een collage van bestaande films is?

Ik heb nog geen enkele van die Vlaemsche Fiems in het echt gezien, namelijk, waarvoor reclame gemaakt wordt.

En het leek me niet ondenkbaar dat Jan Decleir en Firmin Crets en die mens die zich nooit degelijk scheert, zouden meespelen in een reclamefilmpje.

Het valt me net binnen dat ik niet weet of het voor Telenet of Belgacom is, trouwens. Dat zegt ook al iets over het onding, peins ik zo.

Oh trouwens, ongelooflijke goeie grollen bovengehaald voor de kinderen vanavond.

– Zelie?

– Ja?

– Zelie?

– Ja-haa.

– Zelie?

(zucht)

– Als een tandarts de TV luider wil zetten, hoe doet hij dat?

(zucht) ik weet het niet.

– Hij gebruik de aftandsbediening! Hebt g’hem? Hebt g’hem? Hebt g’hem?

(rolt ogen, terwijl Louis wakker schiet uit zijn boek en vraagt wát? wát? waarop ik herhaal “aftandsbediening, hebt g’hem?”, en waarop Louis in zó een luide lach uitbarst dat ik dacht dat Anna en Jan zouden wakker worden)

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.