Ch-ch-ch

Ja, dat er dingen aan het veranderen zijn, en dat er nog dingen gaan veranderen.

En dat is dat.

Zelie is aan haar examens bezig, trouwens: voor zover ik dat zie, is het allemaal perfect aan het verlopen. Ze heeft al één resultaat van wiskunde, en daar heeft ze 34 op 35.

Morgen is het zinsontleding: ik herinner mij dat ik daar een hekel aan had; Zelie kan het kristalhelder uitleggen, en van wat ik ervan hoor, is het sinds de jaren 1970 eigenlijk veel ingewikkelder geworden.

Zucht.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Neen, er is niets veranderd behalve het feit dat de terminologie anders is. Niet werkwoordelijk gezegde, bijvoorbeeld, bepaalwoorden..ik moet altijd even op google zoeken naar de “vertaling”..maar ik vind het nog altijd zalig.
    Wiskunde – not. Ik waardeer het meer dan vroeger, ik ben blij dat ik het opnieuw kan leren nu door te proberen mijn dochter bij te benen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.