Sluikstortreclame

Het was al een tijd geleden—járen, eigenlijk—dat ik nog in World of Warcraft rondgelopen had.

Ik ben gewoon herbegonnen, met een nieuw peetje: een Draenei omdat die er wijs uitzien en beginnen op een plaats waar ik nog niet geweest was, en een paladin omdat ik dan geen andere mensen nodig heb om mee te spelen.

Sociaal, moi?

Wat me opviel, eens ik weer in Stormwind en Ironforge was: de verprofessionalisering van de gold farmers. En vooral: de manier waarop ze totaal schaamteloos reclame maken. Roepen, dat deden ze al, maar dit?

WoWScrnShot_090709_160014

Ze maken gewoon reclameboodschappen met lijken, de viezerds.

Ik kan me inbeelden dat het verleidelijk is, ook: een paar euro per duizend GP, een mens kan zich een, ahem, interessante garderobe aanmeten met dergelijke hoeveelheden geld.

Maar ‘t zal dan toch zonder mij zijn: valsspelen, bah.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Irritante ventjes zijnet. In Orgrimmar (ge weet wel, de hoofdstad voor niet-janetten) liggen ze tegenwoordig in drie groepen tegelijk. Ne mens moet tegenwoordig iederen avond het lijkvocht van zijn virtueel schoensel vegen!
    Blizzard beloofde me plechtig dat ze bezig zijn om deze vorm van spammerij op te lossen. Hopelijk door een vleesetende tapis pleins.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.