Kurt, het spijt mij vreselijk

Vol goeie moed nochtans, met fototoestel en goesting en alles, met z’n tweeën aangezet om naar Stockholm te gaan luisteren.

Stockholm in de Video

‘t Is goeie muziek, Kurt en ik waren tien jaar geleden collega’s, en ik keek er helemaal naar uit om nog eens hallo te zeggen en te komen kijken — de vorige groep waar hij drummer in was en die ik gezien heb, die was gewoon in het écht ook big in Japan en alles.

…maar het heeft niet mogen zijn.

Op MySpace stond dat het begon om 20u, en iets minder dan twee uur op een barkruk zitten later, gaf mijn rug het echt helemaal op. ‘t Was al gene vetten de rest van de week, en op het einde van een werkdag op een rugloze stoel gaan zitten, ah well.

Rock & roll

Maar het zal er wél van komen, van een cocktail dan wel een whisky en een Romeo y Julieta in een lederen zetel.

Eén dezer. Serieus.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Het zat daar vol mooie jonge mensen die de dingen met beide handen aangrijpen en met de twee voeten vooruit gezwind door het leven stappen, en alles.

  Wij hebben een pintje, een kriek en twee koffies gedronken. Eerst was het wijs,en toen werd de muziek zonder enige reden weer véél te luid gezet en toen voelde ik me plots behoorlijk overbodig, niet op mijn plaats, en vooral heel erg moe.

  Ik ben zo oud, maar zó oud jong.

 2. Michel, wederom geen erg my dear. Het stond indd nog fout vermeld op onze myspace. We begonnen dus pas om 22h als het jong, versgewassen frisruikend en hip gekapt volkje binnenkwam. Waarmee ik niks wil suggereren betreffende uw immer stijlvolle, met zorg uitgekozen voorkomen. Ik heb mijn sigaar dan maar alleen gedegusteerd… that’s me, a lonesome cowboy! (violen zwellen aan, aan de einder een ondergaande zon)

 3. Ik was dus het gezelschap in kwestie. In mijn achterhoofd speelde voortdurend het idee dat de optredens om 22u beginnen in de Vdieo, zoals Ilse zegt en wat helemaal klopte met het feit dat de mensen tegen half tien het etablissement betraden.

  Michel mompelde bij iedere mens die er al wat ouder uit zag:” ja, die is oud maar wij zijn nog ouder. grmbl. ”

  Verder draaien ze in de Video altijd wijze muziek, maar altijd veel te luid, ook op een woensdag voor een optreden als er niemand danst. Communicatie werd hard labeur en Michel diende met zere rug afgevoerd te worden met als gevolg dat ik nu een kater heb van te lang in Het Onverwacht Geluk te zitten.

  Een pijnlijke rug én een kater, Kurt: cocktail dan wel een whisky en een Romeo y Julieta in een lederen zetel zal het goed moeten maken!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.