Uitstellen, uitstellen

Het weekend is te kort, yada yada. Er is geen tijd voor niets, yada yada.

Dat is natuurlijk allemaal niet echt waar. Of beter, het is wel echt waar, maar het is tegelijkertijd wél en niét waar: tijd is waar een mens prioriteiten voor maakt.

Nieuwjaarsaperitief

Nieuwjaarsaperitief

Dit weekend was er nieuwjaarsdrink en daarna film en daarna pannenkoeken eten bijvoorbeeld: dat is meteen een heel stuk weekend weg.

Van zaterdag spreken we niet eens: zaterdag is een dag om te crashen in de zetel of in de stoel en te recupereren van de week. Alhoewel – deze week zaterdag naar de deurenwinkel geweest en drie deuren gekocht voor in de gang (gang-keuken, keuken-bureau en bureau-gang): dat was ook al een avontuur, eigenlijk.

Maar zondag dus. Nieuwjaarsdrink in de straat, van de fijnste wijk van de stad, met drank en chips en muziek uit de trekzak van ons eigen schipperken aan wal en met allemaal nieuwe mensen in de wijk, en met weer allemaal ideeën voor acties en dingen die we zouden kunnen doen.

En dan een film gaan kijken: Ωcéans. Gaan kijken op uitnodiging van een vriendje van Zelie, die haar per email had uitgenodigd met nog een hele resem andere vriendjes en vriendinnetjes en hun ouders en alles.

Lucan en Louis

En dan zijn we pannenkoeken gaan eten in de Gwenola. En dan was het al tijd voor avondeten en avondtelevisieprogramma’s.

Zo is een weekend voorbij op een ik en een gij. En dan is het niet moeilijk dat er weer eens vier dingen niét gebeurd zijn die eigenlijk dringend hadden moeten gebeuren. Vooral als dode momenten opgevuld worden met World of Warcraft, natuurlijk.

Afijn. Vanavond een artikel geschreven dat ik al bijna twee maand of meer op de lange baan geschoven had. Dat deed deugd. En ook een stamp gegeven aan een website waar ik al sinds vorige week vrijdag iets aan had moeten doen.

Morgen nog een artikel schrijven, dat ik al een paar dagen op de lange baan schuif. En dan nog één, dat ik al een maand op de lange baan schuif. En dan nog één, dat ik al een week op de lange baand schuif. En misschien nog een artikel dat ik geeneens beloofd had, maar dat ik wel zin heb om te schrijven, over die film Ωcéans die we gezien hebben.

En dan nog twee websites die ik eigenlijk zou moeten doen.

Of misschien level ik mijn paladin wel tot 80. Of mijn hunter tot pakweg 50.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.