Gentse Feestenmedewerkers gezocht!

Ja, en heel soms recycleer ik eens dingen die ik al op Gentblogt schreef:

Als u Gentblogt bezoekt via de website (het kan ook via RSS, en voor goede klanten hebben we een postduivendienst), hebt u al een tijdje een oproep zien staan bovenaan de homepagina.

Dan weet u dat we op zoek zijn naar versterking voor de Gentse Feesten, en dat we daar nu vrijdag 18 juni in de Vooruit een infovergadering over houden.

Hoe kan u meedoen? Op een ongelooflijk groot aantal manieren! Wij zijn op zoek naar schrijvers, fotografen, videografen, dichters, schilders, leeuwentemmers, mimes, cursiefjesmakers, concertgangers, reviewers, cocktailproevers, optredenbesprekers, dagboekschrijvers, meninghebbers en meer. Okay, niet echt op zoek naar mimes. Maar de rest wel!

Iedereen is welkom, en we kregen al een hartverwarmend aantal reacties, van mensen die zeker meedoen en vrijdag komen, van mensen die vrijdag komen luisteren, en van mensen die er vrijdag niet zullen zijn maar die wel op post zullen zijn tijdens de Feesten.

…maar er is nog altijd ruimte voor meer volk. Mail ons op redactie@gentblogt.be voor praktische details over vrijdag. Als het niet zou lukken om te komen maar je wil wel meer informatie: hetzelfde e-mailadres is uw vriend!

In de Vooruit, dus. Vrijdag 18 juni om 20u. Stuur een mailtje en wees welgekomen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.