I love it when a plan comes together

Ik doe tegenwoordig mijn televisieprogrammaopnamedinges via tv.be: dat programmeert rechtstreeks de recorder van Telenet thuis, en het gaat sneller dan met de afstandsbediening.

In het browsen door de programmagids kwam ik op 13th Street zowaar The A-Team tegen.

Face! Murdock! Hannibal! B.A.!

Het wordt uitgezonden ergens in het televisioneel Hol van Pluto, rond 14u of zo — maar in deze tijden van PVR telt dat natuurlijk niet meer, en vandaar: meesterplan!

Wij kijken ‘s avonds naar televisie, en dan kijken de kinderen mee, en tijdens de vakantie blijven ze later op, en dan zitten we met een probleem: de dingen die wij willen zien, die vind ik te volwassen voor hen. CSI en gelijkaardige, met moorden en verkrachtingen en bloed en dood en alles: noem mij conservatief, maar ik vind dat kinderen van rond de tien dat gerust nog een tijdje mogen links laten liggen.

En dus kijken we nu naar een aflevering van The A-Team uit het jaar ik-wil-het-nit-weten. Het is traag, met een plot vol gaten, speciale effecten die eigenlijk helemaal niet zo speciaal zijn, acteerprestaties die er geen zijn, maar: het blijft overeind bij de kinderen. En de chemie tussen B.A. en Murdock blijft. En Murdock blijft mijn favoriet.

Yiha!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Dat is nu één van de enige dingen die ik mis aan BelgacomTV in vergelijking met Telenet.
    Het moet een zaligheid zijn om mijn decoder te kunnen programmeren vanop het werk, of zelfs vanuit China… Ik zou zo overstappen, moest ik niet voor Belgacom werken en serieuze korting krijgen… Nu ja, binnen dit en twee jaar zal Belgacom die functie ook wel aanbieden neem ik aan… Nog wat geduld uitoefenen dus…
    Michel, you are a lucky bastard!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.