iPhone-batterij, vervolg

Um ja, er is wel degelijk iets mis met de batterij.

Ik heb de telefoon op de trein tussen Rijssel en Gent opgeladen tot 100%. Rond 20u was hij 100% opgeladen (van de 20% of zo die er nog over was sinds ik vertrok om 12u30 met 100% in centrum Straatsburg).

Dan heb ik alles afgezet: eerst de telefoon herboot, voor de zekerheid nagegaan dat alle applicaties gesloten waren, Wifi af, Airplane mode, geen GPS, geen Bluetooth, geen niets. En ik heb hem niet meer aangeraakt.

Om 2u30 had ik nog 12% batterij over.

Dat lijkt mij een redelijk probleem te zijn, dus. Ik probeer het eens met wat Jan zei: de batterij helemaal laten leeglopen. En dan morgenochtend helemaal opnieuw opladen. Zien wat dat geeft.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Volgens mij is uw batterij gehackt door een internationaal maffia bot-netwerk dat elektriciteit pikt om hun geheime eiland basis van energie te voorzien, zodat ze een raket kunnen lanceren met een doomsday satteliet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.