Arancello

Zozie: ziet dat er lekker uit of ziet dat er lekker uit?

Arancello

Ik was in de Delhaize, en ik vond niet direkt onbespoten citroenen — maar wel onbespoten appelsienen. En dan dacht ik: limoncello met appelsien, dat moet ook lekker zijn, toch?

Na wat nalezen op het internet zie ik dat er eigenlijk relatief veel meer appelsienschil in arancello moet dan citroenschil in limoncello, dus ik denk dat ik numeteen maar nog een paar appelsienen ga schillen.

Arancello

En er misschien ook nog wat citroen bij doen?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Jong, jong, de heerlijkheid stroomt zo van je portret af!
    Please (ik had het er met je al eens over ivm CANON en dat jij toen antwoordde een absolute NIKONfanaat te zijn) type toestel en lens van je NIKON waarmee je sublieme foto’s zoals deze bedrijft?
    Werner

  2. Fanaat is een heel groot woord: ik had gewoon geen geld om een Canon 300D te kopen, en het jaar erna wel om een Nikon D70 te kopen (dat toen een beter toestel was).

    Tegen dat Canon een betere camera had, had ik al een paar lenzen en werd het te duur om over te schakelen — al zou ik eigenlijk wel heel graag een Canon gehad hebben om macrofoto’s mee te nemen.

    In ieder geval: dit is een Sigma 30mm f/1.4. De lens bestaat ook in Canonuitvoering, en eigenlijk zelfs relatief goedkoop.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.