Echinacea

Ik had geschreven, deze ochtend vroeg:

Echinacea: het is niet alleen “niet bewezen dat het werkt”, maar nu ook bewezen dat het niet werkt. Zie ook alhier voor korter.

Drie keer raden of dat iets zal uithalen, en of er mensen gaan overtuigd worden?

En dan dacht ik plots: so bloody what, als mensen blijven kwakzalverij doen? Misschien moet ik mij wat minder opwinden in 2011, zou dat niet iets zijn?

Het was gelukkig maar een zeer tijdelijk moment van zwakte. Ik heb mij vandaag al zo nijdig gemaakt, dat het niet meer proper is. Op iemand die ik al geen zeven jaar meer gesproken heb. Op de regie van Côté cuisine, het kookprogramma met Eric Roux op Njam (zet-dat-kookvuur-niet-tegen-de-muur-gulder-kiekens). Op onrechtvaardigheid in de wereld in het algemeen en in mijn buurt in het specifiek. En op dingen, en dingen, en dingen.

Verontwaardiging is goed, denk ik.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Baat het niet, dan schaadt het niet. En als ze dat doen doen ze tenminste niemand anders kwaad. En ge weet nooit, misschien zou ik snéller ziek worden mocht ik geen echinacea genomen hebben, of zo. Of ziekér.

    Categorie ‘gebakken lucht’ dus? Dr A Vogel heeft er toch maar mooi een serieuze business mee uitgebouwd!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.