Een dagje Brussel

Vrijdag nog eens een dag in Brussel werken. ‘t Wordt een dagje ontwerpen-on-the-fly, en da’s altijd leutig. Niet om elke dag te doen, weet ik ondertussen: de wetenschap dat uw voorstellen bijna gegarandeerd niet of slecht zullen uitgevoerd worden, en dat g’er hoedanook verder geen controle over hebt, is redelijk geestdodend op den duur voor een perfectionist.

Maar zo van tijd tot tijd eens bijna compleet contextloos en gevolgenloos uw gedacht kunnen zeggen, is altijd wijs. Vooral als het met fijne collega’s en ex-collega’s is!

En ‘s avonds zou ik misschien wel eens gaan eten in een etablissement dat niet verschrikkelijk duur is gemiddeld van kwaliteit (tips welkom).

Een fijne dag in het vooruitschiet, jazeker.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Tiens, ik kom veel in Brussel, ben er al alom gaan ten. Dus : ik ken alle drie de adressen.

    Maar ben er nog nooit gewest, in geen van de drie.

    Probeer ik zeker.

    Anders, als je van chinees houdt. Het ( groot) chinees restaurant tegenover de Ancienne Belgique aan de Anspachlan. altijd veel volk, ook en vvooral de bussen chinezen die ze daar afzetten.

    Maar beland je in de één of andere deelgemeente, bijv Woluwe, dan is er altijd de één of andere exoot of moedige huismoeder, die er een gewone en even excellente keuken heeft.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.