Professionele visualisatie

We zijn tegenwoordig op het werk hard bezig met nadenken over visualisatie.

De mannen van LinkedIn hebben hun werk goed gedaan:

inmap.gif

Spijtig, vermoed ik, dat ik niet meer mensen op LinkedIn bevriend heb, anders zou mijn professioneel netwerk er vermoed ik nog veel mooier uitzien.

Het blauw linksboven zijn mensen die ik via het internets heb leren kennen, het groen is mensen op en rond Gentblogt, het oranje (toepasselijk!) zijn mensen op en rond Namahn, en het paarse mini-ongeveer-clustertje zijn mensen van op school en op de universiteit. En dan is er nog een minuscuul groepje donkerblauw bovenaan in het midden van Unit4Agresso, de groep waar Netpoint een tijdje in zat, en een minuscuul groepje lichtoranje onderaan rechts van het Europacollege.

En kijk eens hoe verweven (of net niet) mijn professioneel sociaal netwerk en dat van mijn madam verweven zijn, na 19 jaar samen zijn:

Screen shot 2011-01-25 at 21.31.41.png

Maak uw eigen ding aan via http://inmaps.linkedinlabs.com — en wie mijn LinkedInvriendje wil zijn: houd u niet in hé.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Wel spijtig dat je profiel er 75% compleet voor moet zijn.

    Ik kan daar alleen geraken door ofwel een vorige positie toe te voegen (euh, welke?), een summary te schrijven (ok, doenbaar, maar also meh) of specialties toe te voegen (ben daar geen goede voor, om zo’n dingen op te lijsten).

    Spijtig.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.