Het stapelt op

Een paar dagen niet thuis, en er zijn direct een bootlading gemiste series, zowel op de televisie als op het internet, ‘t is erg.

En er zijn boeken te lezen! En te beluisteren! En ik ben mijn koptelefoon verloren tussen de keukentafel en de voordeur, vanmorgen! En Sandra gaat een afspraak maken bij een kapper voor mij want anders geraak ik er niet! En ik moet een nieuwe broek kopen! En de release notes voor de volgende versie van Adhese worden morgen gefinaliseerd! En ik moet nog een tutorialachtig iets af krijgen voor pivottables! En vrijdag is het eten met Gentblogt! En dit weekend is het feestje voor Jan met zijn vriendjes, en volgend weekend is het feestje voor Jan met de familie, we gaan met z’n allen naar een voetbalmatch van hem gaan kijken!

Ayup: the game is afoot. ‘t Wordt druk, tot het weer vakantie is, en ik kijk ernaar uit — zowel naar het druk als naar de vakantie.

De misschien twéé vakanties, zou ik moeten zeggen, want we hebben er misschien twee op het oog dit jaar: één naar Ierland en Engeland en Wales in de grote vakantie, met de auto en on the cheap, en misschien één in de paasvakantie naar een bungalow of een vakantiedink of een gîte of watdanook — iets waar we kunnen zijn, wie weet met vrienden, en gewoon een paar dagen niets doen.

Een puzzel meenemen, een paar gezelschapsspelen, wat eten en drank, een zwembad in de buurt. Misschien eens een uitstap doen per fiets of zo, misschien duinen of een bos of zo dat de kinderen kunnen spelen misschien met andere kinderen die er ook zouden kunnen zijn.

Een vakantie om niets te doen, met andere woorden. Tips welkom!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.