Bleurgh

Leterme, yada yada. Een toppoliticus wordt ervan beschuldigd een oneerbare relatie te hebben met een mevrouw! En ’t is allemaal waar want het staat in de boekskes!

Ik dacht, ik ga mij eens vrolijk maken over de manier waarop de commentaarders bij de gazetten en consoorten erop reageren. Altijd voer voor leutigheid dacht ik, met de inconsitenties en de hypocrisie en zo.

Het Nieuwsblad en zelfs Clint deden wat ik min of meer verwachtte: laat Yveske eens met grust en schandalig dat ze dit doen en Story is riooljournalistiek en iedereen doet het en tralala.

Leutig en zo, maar helaas: buiten de mensen bij Het Laatste Nieuws gerekend. Serieus: hoe ze erin slagen om die krantenreacties zo vol bagger te krijgen, ’t is walgelijk. Ik werd er helemaal gedegouteerd van, en ik had al direct geen goesting meer om wat dan ook te doen.

Ik moet het écht afleren, naar die internetmestvaalten gaan kijken.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ik kan er ook niets aan doen dat ze er zo appetijtelijk uitzien.

    Iedereen die gebruind van vakantie terugkomt en naar de coiffeur gaat en zijn haar los laat hangen en al, ’t is bijna gelijk ze op zoek zijn naar iets.

  2. pfff , I wish …ik denk dat het eerder over Lode gaat… of Jan, of Pieter natuurlijk, misschien Andrew, ah of Stefan, tzal wel Stefan zijn, Tim kan ook natuurlijk, maar dat zou echt wel durven zijn.

  3. nu we weten wat er gebeurd is tijdens je deze post aan het schrijven was plaatst dat alles toch in een ander daglicht! schrijnend!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.