Signing off

Vandaag iemand jong over de vloer gehad op het werk. Een juffrouw die een grafisch ontwerp aan het maken is, en die zo jong  is dat ik denk dat ze nog maar net geboren was toen ik mijn eerste website maakte.

Vanmiddag op Google+ het gehad over feedreaders in de vroege jaren 2000, en gemerkt dat op Wikipedia de artikels over AmphetaDesk en NewsGator verwijderd zijn, jaren en jaren geleden, wegens “dode software en niet relevant”.

Zucht.

Ik denk dat ik maar eens in bed kruip. Morgen thuis werken, donderdag en vrijdag op het werk werken, dan weekend, dan nog een week werken en dan twee weken vakantie.

Misschien had ik er beter drie weken van gemaakt, bedenk ik al een tijd. Wegens dat het schaap écht de preute af is: ik ben been-, been-, beenmoe.

En na de vakantie is het dan bijna eerste leerjaar voor Anna en eerste humaniora voor Zelie.

Πάντα ῥεῖ en plus ça change en all that crap.

5 reacties op “Signing off”

  1. michel.
    ik zag dat je google+ hebt. heb je toevallig een invite over?
    zo ja … dank bij voorbaat.
    heb bij facebook altijd de boot afgehouden en zou me nu toch eens in de wereld van de sociale netwerken wagen.
    ps imo is 3 weken vakantie minimum om eruit te zijn.

Reacties zijn gesloten.