Urgh, breuke

Mijn linkermiddenvinger is in frieten: nagel afgerukt, vingertop tot op het bot verhakseld, ik ben bloed spuitend naar huis gegaan.

Mijn linkeronderbeen: ik heb een tweede knie bij. Een knie die zelfs de aanraking van een laken niet verdraagt, die geen vel heeft en vol zit met vermoed ik bloedstoring en pijnzenuwsen.

Mijn fiets heeft niéts: hij is op mijn vinger gevallen, namelijk. En ook een beetje op mijn valies, waar mijn iPad in zat, die nu een dikke ster in het middenv an zijn scherm heeft.

Wie had kunnen bevroeden dat het een slecht idee was om een stamp te krijgen van een voorbijrijdende auto, en daardoor in een tramrail te geraken en een plets te zetten? Ik in alle geval niet.

Doe mee met de conversatie

14 reacties

 1. Oh, en misschien moet ik eraan toevoegen dat ik misschien een klein beetje overdrijf, ook. 🙂

  Ik heb een redelijke diepe snee in mijn vinger, er is een stuk nagel weg, en ik heb een joekel van een schaafwonde plus massieve blauwe plek op mijn been, en dat is het dan.

  Oh, en mijn iPad is aan vervanging toe, dat wel.

 2. Sympathieke chauffeur, blijkbaar. Heb je een nummerplaat?

  Na twee valpartijen ten gevolge van tire meets tram track, vermijd ik alle straten met tramsporen.

 3. beterschap Michel maar heb je geen polis ongevallen in het verkeer? is weliswaar enkel voor lichamelijke schade maar kan toch de pil wat verzachten 🙂
  een all risk electronics zou de rest kunnen vergoeden…
  hoelang werk ik ook alweer niet meer bij een verzekeraar….

 4. Vergelijkbare ervaring vorige week (scheenbeen lag open). Met dat verschil dat ik de auto die mij de pas afsneed nog een bluts heb kunnen schoppen achteraf.

  Ik doe elke dag 2 keer de Burgstraat, Geldmunt, Langesteenstraat, Sleepstraat, Sint-Salvatorstraat, Voormuide en Muidepoort. De trambestuurders kennen mij al en weten ondertussen dat klingelen mijn tred vertraagt, alleen sommige automobielmensen hebben het nog niet begrepen 😉

 5. OMG, gij komt toch nogal ewa tegen… Beterschap (en hopelijk toch nog prettige feesten)! Waar gij de dinges vandaan haalt om dit toch nog te bloggen na een accident, is mij wel een raadsel…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.